CICLURI

Posted by Christine | Posted in | Posted on 00:49

"Nu putem fi copii eterni, nici adolescenti intarziati, nici a pastra legaturi cu cei care nu vor sa aiba legaturi cu noi.
Schimbarile externe pot simboliza procese interioare de evolutie. In viata, nimeni nu joaca cu cartile insemnate, asa ca ai de invatat cum sa pierzi si cum sa castigi. Trebuie sa ne eliberam, sa dam pagina si sa traim numai cu ceea ce ne ofera prezentul.

Viata nu se afla decat inainte, niciodata inapoi. Daca treci prin viata lasand "usi deschise" pentru orice eventualitate, niciodata nu te vei putea desprinde de trecut, nici nu vei trai ziua de astazi cu multumire. Tu insuti nu mai esti cel de acum doua zile, sau trei luni, sau un an. Inchide usa, da pagina, inchide ciclul. Pentru sanatatea ta mintala si sufleteasca, desprinde-te de ceea ce nu se mai regaseste in viata ta. Adu-ti aminte ca nimeni si nimic nu este indispensabil. Nimic nu este vital pentru a trai, pentru ca atunci cand ai venit pe lume, ai venit singur. Este numai obicei, rutina, nevoie. Deci, inchide, incheie, curata, arunca, oxigeneaza, desprinde-te, scutura-te, elibereaza-te." (P. Coelho-Inchizand cicluri)

Comments (0)

Trimiteți un comentariu